Een unieke behandeling met betoverende resultaten!

Arm voor behandeling
Arm na behandeling
Billen voor behandeling
Billen na behandeling
Buik voor behandeling
Buik na behandeling
Buik voor behandeling
Buik na behandeling

Ik wil veilig afvallen!

De Body-wizzard cryolipolyse een nieuwe verbeterde techniek

De Body-Wizard is een doorgeëvolueerd medisch-cosmetisch apparaat dat met permanent resultaat vetcellen vernietigt. Het principe van Cryolipolyse is gebaseerd op het gecontroleerd koelen van de huid met als doel een lokale vetreductie te verkrijgen en de lichaamscontouren te hervormen zonder schade aan de overlappende huid. De procedure is beschreven als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.

] Deze vernieuwde techniek is een grote verbetering op de oude technieken waarbij de temperatuur tot +3 graden terug werd gebracht daarnaast zonder infrarood. Nu is het met de Body Wizzard mogelijk de temperatuur tussen -6 en -8 te brengen inclusief infrarood wat voor een vetcelverwijdering zorgt in plaats van een vetcellediging. Deze kunnen zich tenslotte weer vullen waardoor men terug is bij af.

Door de vacuüm zuigfunctie op de behandelkop wordt het onderhuidse vetweefsel op de gewenste locatie zeer gericht gekoeld met behulp van de selectieve cryotechnologie.

Vetcellen in het onderhuidse vetweefsel zijn vooral cellen die rijk zijn aan verzadigde vetzuren en zijn om die reden zeer gevoelig voor blootstelling aan koude. Anderzijds zijn de omliggende elementen zoals bloedvaten, perifere zenuwbanen, melanocyten, fibrocyten of vetarme cellen veel minder gevoelig voor blootstelling aan koude. Deze koudegevoelige eigenschappen van vetcellen resulteren onvermijdelijk in de definitieve eliminatie van vetcellen zonder schade aan de omliggende weefsels.

  • Een unieke behandeling met betoverende resultaten!
  • Het is geen operatieve ingreep, dus geen herstelperiode
  • Er worden geen naalden gebruikt
  • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
  • Zelfs mogelijk tijdens de lunchpauze
  • Met een kuur van 3 behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!
Wil je ook veilig afvallen? Bel dan direct: 06-45110407